De Elektronikaco. van Guangzhouquanlushi, Ltd 

 

Professionele Fabrikant van de Monitor van de Autoachteruitkijkspiegel, het Parkeren Sensoren, Dubbel DIN MP5, Vierling Gespleten DVR, Veiligheidsmonitor, enz.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Guangzhou Quanlushi Electronics Co., Ltd

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Guangzhou Quanlushi Electronics Co., Ltd certificaten
Ons bedrijf heeft ERICAR-fabriek vele jaren, met hoogte behandelen - de kwaliteit en de goede prijs helpen me de markt winnen en stabiele, gelovige klant, dank!

—— Mohamed Ahmed

ERICAR is mijn hoofdleverancier van auto Audiosysteem met hoogte - kwaliteit, aardig pakket. Hun team is zeer professioneel en bood me uitstekende suggesties aan!

—— Radwan Daiwoo

Guangzhou Quanlushi Electronics Co., Ltd

1 2 3 4 5
Guangzhou Quanlushi Electronics Co., Ltd Guangzhou Quanlushi Electronics Co., Ltd Guangzhou Quanlushi Electronics Co., Ltd Guangzhou Quanlushi Electronics Co., Ltd Guangzhou Quanlushi Electronics Co., Ltd
verkoopbureau tentoonstelling Veel Klantenbezoek onze Cabine in Hongkong vanaf elfde-11th-14 April 2018 Globaal Bronconsumer electronics show Onze Oude klant bezoekt onze fabriek
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : ERICAR
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 80% - 90%

GUANGZHOU QUANLUSHI ELECTRONICS.LTD, die in 2003 wordt opgericht, is een Nationale High-tech Onderneming met kernbekwaamheid in het onderzoeken van, het ontwikkelen van en de productie van visieproducten evenals de geavanceerde drijfproducten van de veiligheidshulp voor commerciële, privé en speciale voertuigen.

 

Met hoogte - de kwaliteit en de concurrerende prijs, nu onze de klantenerkenning van de merkericar winst en hebben een goede reputatie.

 

Vandaag hebben wij rond 150 werknemers, met inbegrip van een R&D-team van meer dan 20 hogere ingenieurs. Onze klanten komen etc. uit meer dan 150 landen en gebieden, met inbegrip van de V.S., het UK, Duitsland, Frankrijk, Australië, Nieuw Zeeland, Latijns-Amerikaanse landen, Japan dat, onze de uitvoerklap 90% van onze totale verkoopopbrengst maakt.

 

Onze fabriek wordt gevestigd in No.49, Kemulang Daping Xin Jie, Tianhe-District Guangzhou, Guangdong, China, terwijl de verkoopafdeling in Tianhe-Softwarepark wordt gesitueerd om ons met de recentste tendens in de markt, het ontwerp en R&D niet gedateerd te houden, Kwaliteitscontrole .our de maandelijkse output meer 20000pieces.the-fabriek heeft overgegaan ISO9001, ISO14000-Certificatie is.

 

Welkom om onze fabriek te bezoeken en wij verheugen ons op de kans samen te werken.

 

China Guangzhou Quanlushi Electronics Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

China Guangzhou Quanlushi Electronics Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

China Guangzhou Quanlushi Electronics Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

China Guangzhou Quanlushi Electronics Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

Contactgegevens
Guangzhou Quanlushi Electronics Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Ayong Zhang

Tel.: +86 13600066431

Fax: 86-20-87223139

Direct Stuur uw aanvraag naar ons